Mit hoz nekünk a Metaverse?

Októberben érdekes és elgondolkodtató bejelentés látott napvilágot, a Facebook nevet vált és Meta néven, megváltozott fókusszal folytatja tevékenységét. Vajon miért vált ekkorát ez a hatalmas pénztermelő gépezet? Miért foglalkozik az ott dolgozók nagy része a virtuális világhoz kapcsolódó fejlesztésekkel? Miért fejlesztenek architektúrát termék helyett? Miért toboroz 10 000 új munkaerőt csak Európában, hogy felépítsenek egy univerzumot? Ezeket a kérdéseket járom körül, időnként elszakadva a konvencionális gondolkodástól.

Szervusz Salvus

Az Armadillo influencer üzletága, az influencerek.hu készíti a Salvus Gyógyvíz első integrált márka kampányának influencer kommunikációját. Szervusz Salvus, üdvözlünk reklámügynökségünk partnerei között!

Kajdi Csaba, Nagy Dani és Debreczeni Dóra az Armadillo friss(box) influencer kampányában

…és még sokan mások persze. Több mint harmincan. Az Armadillo reklámügynökség influencer kampánnyal támogatja a FrissBox magyarországi bevezetését, melyben munkatársunk, Sass Dani gasztro-, marketingkommunikációs és influencer énje is benne van ÍZig vérig.

Lifemax projektünk a híradóban

Nem egy szokványos projektnek indult. Gmailről érkezett egy általános érdeklődés. Az első személyes találkozón derült ki, hogy a sok megkeresett ügynökség közül voltunk az egyik... Az ügyfél még nem tudta mit szeretne, mi pedig nem tudtuk, hogy az ügyfélnek mi a terméke. Az első bemutatkozó, tapogatózó megbeszélés a reklámügynökségünk részéről (bár itt a kreatív ügynökség és a kommunikációs ügynökség is helytálló lenne) workshopba csapott át, lelkes ötleteinket, kampányelképzeléseinket nem tudtuk a második megbeszélésig tartogatni. 

Az Armadillo felel a Segafredo közösségi kommunikációjáért

Osztrák ügynökségtől veszi át a márka Facebook és Instagram lokális kommunikációját és hirdetési stratégiáját az Armadillo.

Egyesült az Armadillo és az ArvaliCom

A 20 éves múltra visszatekintő Armadillo és a 10 éve működő ArvaliCom kommunikációs ügynökség csapatai egyesültek, és hosszú távú stratégiai együttműködés keretein belül közösen folytatják tevékenységüket. Az integráció érinti a FollowMe és az Influencerek.hu brandeket is, amely az influencer marketing piacán hoz létre egy erősebb szervezetet.