Kiderült, mi volt a Westend előtt a rejtélyes konténerben

Welcome Back Future graffitivel ellátott konténer jelent meg a Westend bejárata előtt. A Fiat 500e rendhagyó bevezető kampánya indult ezzel, melyet az Armadillo reklámügynökség tervezett és kivitelezett.

Arculat és marketingstratégia
Új arculatot és belföldi marketingstratégiát készített Hévíz számára az Armadillo.
Olyasmit csinálhatok, amit mindig is szerettem volna
Egy full-service reklámügynökségnél dolgozni felér egy életérzéssel – ezt, mint ahogy olyan sok minden mást, az elmúlt másfél hónap során tanultam meg, ennyi ideje dolgozom ugyanis az Armadillónál mint szövegíró gyakornok.
Évzáró gondolatok és a változásbiztonság
Nehéz dolgom van, amikor néhány gondolattal szeretném összefoglalni az idei évet. Furcsa év volt, sok minden történt, és megannyi nézőpontból meg lehetne ragadni a történteket. Tulajdonos-cégvezetőként olyan kihívásokkal kellett szembesülnöm, amire sokáig emlékezni fogok. Közben pedig elmondhatom: a hullámvölgyek ellenére nagyszerű évet zárt az Armadillo.
Teherautónyi adományt gyűjtött a rászorulóknak az Armadillo
Az Armadillo december elején hirdette meg Adományozz az Armadillóval! CSR-kampányát. Elhatároztuk, hogy munkatársaikkal, partnereinkkel összefogva szebbé tesszük néhány rászoruló karácsonyát. Ami ezután következett, arra mi sem számítottunk.
Reklámügynökség a Balatonon
Fontos az összetartás. Teambuildinget tartottunk – képes beszámoló.